ویزای استرالیا

ویزای استرالیا

ویزای استرالیا  188px Flag of Australia.svg
نام رسمی: قلمرو همسود استرالیا
نوع حکومت: پادشاهی مشروطه
پایتخت: کانبرا
پول رایج: دلار استرالیا
زبان رسمی:انگلیسی
کد کشور: 0061
 
 
مشخصات ویزا
1.ویزای توریستی

2.ویزای دعوتی

3.ویزای مهاجرت

4.ویزای تحصیلی

مدارک ویزا
فرم‌های تكمیل‌شده سفارت برای تمام افراد بالاتر از 18 سال

- هزینه غیرقابل‌عودت برای دریافت ویزا

- عكس در اندازه مخصوص پاسپورت

- پاسپورت معتبر دست‌كم برای 6 ماه

- مدارك نشان‌دهنده اموال و متعلقات در ایران

- مدارك اشتغال

- دعوت‌نامه از طرف خانواده یا آشنای ساكن در استرالیا

- برای متقاضیان بالاتر از 70 سال، اجازه پزشكی برای پرواز و بیمه پزشكی استرالیا نیز لازم است

- مدارك تكمیلی كه بنا بر مورد به اطلاع متقاضی می‌رسد

نکات مهم
استرالیا از جمله كشورهایی است كه بسیاری از دانشجویان ایرانی برای ادامه تحصیل در مقاطع بالا، تقاضای ورود به آن را دارند. اما ویزای دانشجویی تنها نوع ویزای ارائه شده توسط سفارتخانه استرالیا در ایران نیست. سفارت استرالیا در تهران 9 نوع ویزای مختلف ارائه می‌كند كه هر یك شرایط و مدارك خاص خود را می‌طلبد.

این 9 نوع ویزا مشتمل‌اند بر ویزای سیاحتی، ویزای درمانی، ویزای كار، ویزای اقامت موقت، ویزای ترانزیت، ویزای مهاجرت، ویزای پناهندگی، و ویزای بازگشت مقیم‌ها.

ویزای سیاحتی:

این ویزا برای كسانی است كه قصد دارند خانواده‌شان در استرالیا را ملاقات كنند یا به منظور سیاحت یا دیگر اهداف غیركاری وارد استرالیا شوند.

این ویزا سه نوع دارد:

الف) ویزای كوتاه‌ مدت، حداكثر به مدت سه ماه

ب) ویزای بلند مدت، برای بیش از 3 ماه، حداكثر تا 12 ماه

ج) ویزای دعوتی، برای كسانی كه از طرف شخصی حقیقی در استرالیا دعوت شده‌اند

برای اخذ این ویزا فرد دعوت‌كننده ساكن استرالیا باید دارای یكی از شرایط ذیل باشد:

- وابسته خانوادگی باشد (همسر، پدر یا مادر، برادر، خواهر، فرزند، فرزندخوانده، عمه یا خاله، عمو یا دایی، فرزند عمو، عمه، خاله یا دایی، پدربزرگ یا مادربزرگ، و نوه)

- عضوی از مجلس استرالیا (یا عوامل دولتی) یا شهردار منطقه‌ای مدت زمان بررسی صلاحیت اخذ ویزا 3 هفته است و امكان دارد با احتساب بررسی‌های پزشكی مدت بیشتری هم طول بكشد.

ویزای اقامت كوتاه‌مدت و تحصیل:

این ویزا برای كسانی است كه به علت كار یا تحصیل قصد اقامت كوتاه‌مدت در استرالیا را دارند. برای اخذ این ویزا علاوه بر موارد مورد نیاز ویزای سیاحتی، دعوت‌نامه از مركز اشتغال یا دانشگاه مورد نظر نیز ضروری است. مراحل اخذ این ویزا 3 تا 4 هفته طول می‌كشد.

ویزای مهاجرت:

ویزای مهاجرت بر 8 نوع است كه مبلغ مورد نیاز و فرم‌هایش متفاوت است. این 8 نوع ویزای مهاجرتی عبارتند از:

1) مهاجرت همسر؛ برای كسانی كه همسر یا نامزدشان ساكن استرالیا است

2) مهاجرت كودك؛ برای كسانی كه فرزندخوانده فردی در استرالیا می‌شوند یا یتیم هستند و كسی كفالت‌شان را در آن‌جا بر عهده می‌گیرد

3) مهاجرت والدین؛ برای كسانی كه فرزندشان در استرالیا است

4) مهاجرت سایر اعضای خانواده؛ برای كسانی كه وابستگی خانوادگی نزدیك دارند یا تنها فرد بازمانده خانواده‌شان در استرالیاست

5) مهاجرت كاری؛ برای كسانی كه شغل مورد نظرشان در استرالیا متقاضی استرالیایی ندارد و مركزی استخدام‌شان را پذیرفته است

6) مهاجرت مبتنی بر شغل و مهارت؛ كه بنا بر مهارت كاری صورت پذیرد

7) مهاجرت تجاری؛ برای افرادی كه قصد سرمایه‌گذاری دارند

8) مهاجرت خاص؛ برای افرادی كه پیش از این شهروند استرالیا یا ساكن موقت در این كشور بوده‌اند؛ خانواده‌شان در نیوزیلند ساكن باشد؛ یا استعداد درخشان محسوب شوند

مدت زمان مورد نیاز برای بررسی صلاحیت اخذ ویزای مهاجرتی بنا بر مورد متفاوت است.

آدرس سفارتخانه
تهران، خ خالد اسلامبولی ، خ 23، پلاك 13

تلفن، :83863666

فکس:88720484-88720490

تاریخ های مهم

ثبت نام و ایجاد پنل کاربری

ثبت نام

ورود به سیستم

پوستر کنفرانس

اخبار نمایه سازی

نمایه سازی کنفرانس

معرفی کنفرانس

about conferenceتوجه به علوم انسانی، روانشناسی و علوم تربیتی سال‌ها است که در جوامع پیشرفته جایگاه مهم و برجسته‌ای دارد. جامعه را انسان ‌ها می‌سازنند و بدون توجه به خلقیات و نیازهای ذهنی و روانی افراد نمی‌توانیم انتظار رفاه اجتماعی داشته باشیم. علوم انسانی توانایی تفکر انتقادی را به افراد میدهند. به این معنا که از رهگذر یادگیری این علوم، انسان میتواند جایگاه خود را در جهان، در جامعه و در تاریخ خود درک کند

ادامه مطلب

عضویت در خبرنامه

کاربر گرامی، لطفا جهت اطلاع از آخرین اخبار و اطلاعیه های کنگره در خبرنامه کنگره عضو شوید

تمامی حقوق این سایت متعلق به کنفرانس بین المللی پژوهش د رعلوم انسانی و مطالعات رفتاری 29 آذر ماه 1397 می باشد.
طراحی و اجرا توسط Confsystem